Kostnadsfri simskola på vinterlovet

Kostnadsfri simskola på vinterlovet för barn födda 2012 och som går i Stockholms stads skolor

Under år 2018 har vi genomfört en massiv insats för att hjälpa era barn att bli vattenvana. Det har varit satsningar både via skolan och riktade insatser via er vårdnadshavare. Simsatsningarna har genomförts för att ge barnen så bra förutsättningar som möjligt, dels för att kunna tillgodogöra sig simundervisning i framtiden, dels för att slutligen få ett godkänt betyg i ämnet idrott och hälsa. Det är också viktigt att barnen lär sig hantera en nödsituation om den uppstår och att ge dem kunskaper så de kan njuta av sjöar och hav.

Viktigt erbjudande

Om ditt barn bara har lite eller kanske ingen vattenvana alls så har vi just nu ett bra och viktigt erbjudande! Under vinterlovet arrangerar vi en kostnadsfri intensivkurs som syftar till att öka vattenvanan bland Stockholms barn som går i förskoleklass.

Anmälan

Vi har begränsat antal platser, så anmäl ditt barn redan idag.  Tänk även på att barn som redan är vattenvana inte är prioriterade i just den här satsningen. Läs mer och boka på stockholm.se/vattenvan. Simkurserna är 30 minuter så passa på att ta detta tillfälle att lära ditt barn simma.