Sommarbrev till Kvarnbackaskolans föräldrar

Skolavslutning

Imorgon 11 juni hissar vi flaggan och firar att ett framgångsrikt skolår är till ända och att eleverna ska få sitt välförtjänta sommarlov. Kl 9.00 samlas alla elever på gården och sjunger sommarsånger och välkomnar sommaren riktigt ordentligt. Dagen löper för övrigt på enligt den information som ni har fått i era barns veckobrev.

Skolplattformen

Under året har det lästs, inhämtats kunskaper och kämpats på i alla skolans klassrum. Resultaten från ansträngningarna kan ni nu se i Skolplattformen, där alla elever fått sina skriftliga omdömen för årskurs 1 – 5. Eleverna i årskurs 6 får sina betyg på papper imorgon.

Matsal-skolkök

Vi har under detta år haft ett stort arbete med att få skolköket renoverat och nu är det äntligen klart och vi kan nu se fram emot att få starta nästa läsår med ett eget tillagningskök som vi tror och hoppas ska kunna erbjuda ännu bättre skollunch till eleverna. Dessutom kan vi börja äta med riktiga bestick och på riktiga tallrikar. Personal och elever har verkligen gjort en imponerande insats under året när vi har tvingats äta lunch på papptallrikar och med plastbestick.

Skolgården

Vi kommer nu att påbörja en planering för att få en ordentlig uppfräschning av skolgården. Elever och personal kommer att vara med och ta fram idéer till en skolgård som ännu mer inbjuder till lek och rörelse. Det blir väldigt bra.

Utvärderingsdag

Nu på fredag, 14 juni, har vi utvärderingsdag för all personal och skola och fritids har stängt.

Planeringsdagar

Som vi tidigare har meddelat har vi stängt för planeringsdagar tisdag 13 augusti och  onsdag 14 augusti.

Skolstart

Skolstarten för nästkommande läsår är måndag 19 augusti kl 9.00, då vi som vanligt startar på skolgården med lite musik, flagghissning och gemensam samling innan klasserna går till sina klassrum.

Tack för detta läsår och ha ett riktigt skönt sommarlov.

.