Föräldrabrev sommaren 2020

Idag skriver vi den 4 juni och läsåret 2019/2020 är snart slut. Det har varit ett annorlunda år med situationen nu under våren. Tråkigt att vi inte kan få avsluta läsåret på vanligt sätt med en skolavslutning där vi alla träffas och får en chans att sjunga tillsammans och önska varandra en glad sommar. För eleverna hoppas vi ändå att vi ska kunna skapa en festlig avslutning på detta år när vi har vår avslutning 9.00 på tisdag 9 juni.

Utvärdering

Fredag 12 juni är skolan stängd när vi har utvärdering för vårt arbete under året och påbörjad planering för nästa år.

Skolstart

Efter ett långt skönt sommarlov börjar vi så igen onsdag 19 augusti kl 9.00. Men vi kommer inte att kunna ha vår vanliga skolstart på skolgården utan alla elever får gå direkt till sina klassrum. Föräldrar kommer inte att kunna följa med in i klassrummen, utan ni får följa med era barn till skolan och sen stanna ute på skolgården. Vi beklagar förstås detta men utifrån de rekommendationer som finns så kan vi inte släppa in föräldrarna i klassrummen.

Hemsida och skolplattformen

För övrigt ber vi er att gå in på skolans hemsida och Skolplattformen för att se vad som gäller i augusti när det blir dags att börja skolan igen.

Bra arbetsro och god stämning på Kvarnbackaskolan

När det gäller detta läsår så vill jag verkligen lyfta fram att det har varit ett lugnt skolår på många sätt. Visst händer det saker på skolan och vi arbetar alltid på att skapa de allra bästa förutsättningarna för alla elever på vår skola. Men det är verkligen så tydligt att det är bra arbetsro och god stämning på Kvarnbackaskolan. Jag vågar säga att här får eleverna goda förutsättningar för att lära sig i en lugn miljö med bra fokus på lektionerna. Det tar jag med mig från detta år och det ska vi bygga vidare på även läsåret 2020/2021!

Jag önskar er alla en riktigt skön sommar,

Janne Lindelöw Rektor