Föräldrabrev juni

Nu är det enbart en dryg skolvecka kvar av detta läsår. Nästa fredag, 11 juni, är det skolavslutning.

Skolavslutning

Tyvärr har vi ingen möjlighet att samla elever eller er föräldrar för att fira detta tillsammans. Vår skolavslutning sker uppdelat i klasserna och en film har spelats in med bidrag från olika klasser. Måndag 14 juni är det gemensam utvärderingsdag för all personal på skolan och fritids är då stängt.

Biträdande rektor Åsa Sjödin går i pension

Vår biträdande rektor Åsa Sjödin, som har arbetat här i 20 år, kommer att gå i pension i samband med sommarlovet. Det känns väldigt tråkigt att Åsa lämnar oss, men vi får försöka att klara av arbetet utan henne. Det är mycket kompetens som nu lämnar skolan, men vi i skolledningen försöker nu få inhämta all den kunskap som Åsa bär på. Frågor som ni har vänt er till Åsa för, får ni kontakta mig om.

Husby torg

I tisdags inträffade en fruktansvärd skjutning uppe vid Husby torg. Vi har inga uppgifter om att eleverna var nära detta, men om något har skett som ni önskar få stöd med så kan ni antingen kontakta vår skolkurator Alexandra Holman på 08-508 45 511 eller Familjehuset i Husby. De nås på telefon 08-508 01 119 och dit kan man ringa för att få stöd i olika frågor.

Skolstart

Höstterminen börjar onsdag 18 augusti kl. 9.00 i respektive klassrum. Eftersom det inte är helt klart att vi kan samla hela skolan på skolgården så börjar eleverna i sina klassrum och så får vi fira läsårets start där.

Det har varit ett väldigt tufft skolår med Corona där vi inte har kunnat göra de saker som vi vill med eleverna eller med er föräldrar. Nu hoppas vi att samhället ska öppna upp och alla hinder för fysiska möten ska försvinna. Vi ser fram emot ett läsår där vi kan bjuda in till möten och andra former av träffar med er. Det känns verkligen som att vi tappar en bit av vårt arbete när vi inte kan möta er föräldrar i olika former.

Jag tackar för att ni har varit så tålmodiga och verkligen följt våra önskemål om att inte i onödan gå in i skolan. Med önskan om en riktigt skön sommar,

Kvarnbackaskolan