Viktig information till vårdnadshavare vars barn ska börja i förskoleklass till hösten!

Vi har under våren skickat ett brev med information angående skolstarten till vårdnadshavare vars barn ska börja i förskoleklass till hösten. På grund av den rådande Coronapandemin så behöver vi dock ändra upplägget för de tre första skoldagarna.

På grund av den rådande Coronapandemin så behöver vi dock ändra upplägget för de tre första skoldagarna. All övrig information som står i det första utskicket och som ni även kan läsa här på vår hemsida gäller dock fortfarande.

Ändringen avser att minska antalet vuxna som följer med sitt barn till skolan under den första veckan och det gör vi genom att dela upp klassen i två olika grupper med inskolningstider både på för- och eftermiddagen.

Tyvärr kan inte vårdnadshavare följa med till lokalerna utan personalen möter upp såväl vårdnadshavare som barn på nedre skolgården på Fyngatan 4.

Grupp 1 har följande inskolningstider:

Onsdag 19/8 Skolstart kl. 09.30. Dagen slutar kl. 11.30
Torsdag 20/8 kl. 12.30 - 14.30
Fredag 21/8 kl. 09.00 - 13.30 Lunch serveras

Grupp 2 har följande inskolningstider:

Onsdag 19/8 Skolstart kl. 12.30. Dagen slutar kl. 14.30
Torsdag 20/8 kl. 09.30 - 11.30
Fredag 21/8 kl. 09.00 - 13.30 Lunch serveras

Samtliga vårdnadshavare har fått ett mejl med information om vilken grupp deras barn tillhör.

De vårdnadshavare som tänker söka fritidshem till sitt barn kommer att få information om ansökningsförfarandet under uppstartsdagen.

Anne Visuri Möller

Biträdande rektor anne.visuri@edu.stockholm.se